Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Ελληνική σαλάτα ζυμαρικών


Ψάχνετε για ένα ελαφρύ, αναζωογονητικό και άκρως θρεπτικό πιάτο για να φωτίσετε το καλοκαιρινό σας τραπέζι; Μην ψάχνετε παραπέρα από την απίστευτη Ελληνική Μακαρονοσαλάτα μας! Αυτή η ζωντανή συνταγή δεν είναι μόνο γεμάτη γεύση, αλλά και γεμάτη με βασικές βιταμίνες και μέταλλα για να σας κρατήσει στην καλύτερη σας κατάσταση όλη τη σεζόν.


Αποφύγετε τα βαριά γεύματα και αγκαλιάστε το αναζωογονητικό πνεύμα του καλοκαιριού με μια σαλάτα που θρέφει το σώμα σας. Η Ελληνική Μακαρονοσαλάτα μας περιλαμβάνει έναν ευχάριστο συνδυασμό ζυμαρικών ολικής αλέσεως πλούσιων σε ίνες, τραγανών εποχιακών λαχανικών όπως αγγούρι και πιπεριές, και συστατικών πλούσιων σε πρωτεΐνη όπως ελιές και θρυμματισμένη φέτα. Αυτή η τέλεια ισορροπία παρέχει διαρκή ενέργεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κρατώντας σας συγκεντρωμένους και έτοιμους να αντιμετωπίσετε ό,τι σας φέρνει το καλοκαίρι.

Αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εκεί! Έχουμε ενσωματώσει ζουμερές ντομάτες γεμάτες με βιταμίνη C, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και βοηθά να κρατάτε το δέρμα σας λαμπερό. Επιπλέον, μια σταγόνα από το καρδιοπροστατευτικό ελαιόλαδο μας προσθέτει μια πινελιά υγιούς λίπους ενώ παρέχει βασικές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Ε, γνωστή για τις ιδιότητες προστασίας των κυττάρων. 


Έτοιμοι να γιορτάσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο υγεία και γεύση; Βουτήξτε στη συνταγή μας για Ελληνική Μακαρονοσαλάτα και ανακαλύψτε ένα πιάτο που είναι τόσο νόστιμο όσο και καλό για εσάς!

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ CELEBRATE - Ελληνική Σαλάτα Ζυμαρικών


   Μερίδες: 16 Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά  Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά


Υλικά

  • 3 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού

  • 2 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού

  • 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου

  • 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη

  • 1/2 κ.γ. αλάτι kosher

  • 475 ml ζυμαρικά orzo, σιτάρι ή χωρίς γλουτένη

  • 1/2 φλιτζάνι ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες στη μέση, συν 2 κουταλιές της σούπας άλμη

  • 1/3 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια

  • 3 φλιτζάνια από 1 μεγάλο αγγλικό αγγούρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια

  • 1 πίντα ντοματίνια, κομμένα στη μέση

  • 1 πορτοκαλί πιπεριά, κομμένη σε κύβους

  • 1/2 φλιτζάνι φέτα, κομμένη σε κύβους

Οδηγίες

  1. Φέρτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε βρασμό. Προσθέστε το orzo και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για al dente, προσθέτοντας ένα επιπλέον λεπτό.

  2. Στραγγίστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό, στραγγίστε ξανά.

  3. Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα υλικά της σάλτσας. Προσθέστε τις ελιές, το κόκκινο κρεμμύδι και την άλμη από τις ελιές και ανακατέψτε για να συνδυαστούν.

  4. Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με το αγγούρι, τις ντομάτες και την πιπεριά και ανακατέψτε καλά. Δοκιμάστε για αλάτι και προσαρμόστε όπως χρειάζεται.

  5. Προσθέστε το τυρί λίγο πριν το σερβίρισμα.

Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν