Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Σαλάτα με μπριζόλα στη σχάρα

Bariatric Friendly Grilled Steak Salad - Bariatric Recipes - Celebrate Vitamins

Αφεθείτε στη γευστική σαλάτα μας, φιλική προς τη βαριατρική, που συνδυάζει τρυφερή, μαριναρισμένη μπριζόλα με τραγανά χόρτα, αγγούρι, ντοματίνια, θρυμματισμένο μπλε τυρί και καβουρδισμένα πεκάν, όλα περιχυμένα με την αγαπημένη σας βινεγκρέτ βαλσάμικου. Το ψήσιμο της μπριζόλας στη σχάρα μεγιστοποιεί τη γεύση και εξαλείφει την ανάγκη να ανοίξετε το φούρνο τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Αυτή η δροσερή και ικανοποιητική σαλάτα είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και εύκολο γεύμα το βράδυ της εβδομάδας, ενώ παράλληλα είναι άξια μιας εντυπωσιακής επιλογής για διασκέδαση, επειδή είναι πολύ όμορφη για να μην τη μοιραστείτε!


Μερίδες: 1: 4 Χρόνος προετοιμασίας: 30 Χρόνος μαγειρέματος: 20

Συστατικά

For the Steak:

  • 1 μπριζόλα 450 γρ.
  • 1 πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • ¼ φλιτζανιού κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καρύκευμα μπριζόλας Μόντρεαλ (ή καρύκευμα μπριζόλας της προτίμησής σας)

Για τη σαλάτα:

  • 1 σακουλάκι λαχανικά ανοιξιάτικου μείγματος
  • ½ αγγούρι, κομμένο σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • ¼ φλιτζανιού θρυμματισμένο μπλε τυρί
  • ¼ φλιτζάνι καβουρδισμένα πεκάν
  • Βινεγκρέτ βαλσάμικου της επιλογής σας

Οδηγίες

  1. Τοποθετήστε τη μπριζόλα σε μια σακούλα με φερμουάρ. Προσθέστε στη σακούλα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, σκόρδο, κόλιανδρο, καρυκεύματα μπριζόλας και λάδι. Κλείστε το φερμουάρ και καλύψτε το κρέας με τη μαρινάδα. Αφήστε το κρέας να μαριναριστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά ή έως και όλη τη νύχτα.
  2. Ψήνετε το κρέας στο γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 5-7 λεπτά ανά πλευρά, ανάλογα με την επιθυμητή ποιότητα. Αφαιρέστε το κρέας από τη σχάρα και αφήστε το να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 10 λεπτά.
  3. Ετοιμάστε τη σαλάτα τοποθετώντας το μαρούλι, τα αγγούρια, το μπλε τυρί και τα πεκάν σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε με το ντρέσινγκ λίγο πριν το σερβίρισμα.
  4. Για να σερβίρετε, κόψτε τη μπριζόλα σε φέτες 0,5 cm και τοποθετήστε τις πάνω από τη σαλάτα.




Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν