Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Mango Κοτόπουλο κάρυ


Mango Το κοτόπουλο κάρυ είναι μια έκρηξη γεύσης που είναι νόστιμη και γεμάτη με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ιδανική για όσους κάνουν βαριατρική δίαιτα, αυτή η συνταγή προσφέρει μια ικανοποιητική και υγιεινή επιλογή γεύματος. Με το μείγμα από γλυκό μάνγκο, αλμυρό κάρυ και άπαχη πρωτεΐνη, Mango Το κοτόπουλο κάρυ είναι ένα πιάτο που θα αφήσει τους γευστικούς σας κάλυκες ικανοποιημένους.

Mango Chicken Curry - Celebrate Vitamins Landscape photo

Ένα από τα πολλά οφέλη αυτής της συνταγής είναι η θρεπτική της αξία. Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, ενώ η σκόνη κάρυ είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Το άπαχο κοτόπουλο παρέχει μια καλή πηγή πρωτεΐνης για να υποστηρίξετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους.

Mango Chicken Curry - Celebrate Vitamins Portrait

Making Mango Chicken Curry στο σπίτι είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. Με λίγα απλά υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το γευστικό γεύμα σε χρόνο μηδέν. Η συνταγή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο να την ακολουθήσουν, ακόμη και όσοι είναι αρχάριοι στη μαγειρική.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ - Mango Κοτόπουλο κάρυ


Φτιάχνει: 1: Κριτσόπουλο Curry Curry: 6 μερίδες Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά


Συστατικά

  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας τζίντζερ

  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κάρυ

  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

  • 3 φλιτζάνια μάνγκο, ψιλοκομμένα

  • 400 ml γάλα καρύδας

  • 450 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου

  • 1 σακουλάκι ρύζι κουνουπιδιού για μικροκύματα

Οδηγίες

  1. Ζεστάνετε το λάδι καρύδας σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ και σοτάρετε για 3 λεπτά.
  2. Μεταφέρετε το μείγμα στο μπλέντερ και προσθέστε το κάρυ, αλάτι, πιπέρι, 1 φλιτζάνι μάνγκο και το γάλα καρύδας. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
  3. Ρίξτε τη σάλτσα στο τηγάνι και προσθέστε το κοτόπουλο και 1/2 φλιτζάνι νερό. Σκεπάστε και μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Όταν τα κομμάτια του κοτόπουλου μαγειρευτούν πλήρως, προσθέστε το υπόλοιπο μάνγκο στο τηγάνι.
  4. Ρίξτε το μείγμα κάρυ πάνω από το ρύζι κουνουπιδιού και σερβίρετε.


Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν