Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Mango Κοτόπουλο κάρυ

Mango Το Κοτόπουλο Κάρυ είναι μια έκρηξη γεύσης που είναι νόστιμη και γεμάτη με βασικά θρεπτικά συστατικά. Ιδανικό για όσους ακολουθούν διατροφή βαριατρικής, αυτή η συνταγή προσφέρει μια ικανοποιητική και υγιεινή επιλογή γεύματος. Με το μείγμα γλυκού μάνγκο, αλμυρού κάρυ και άπαχης πρωτεΐνης, το Mango Το Κοτόπουλο Κάρυ είναι ένα πιάτο που θα αφήσει ικανοποιημένους τους γευστικούς σας κάλυκες.

Mango Κοτόπουλο Κάρυ - Celebrate Vitamins Φωτογραφία Τοπίου

Ένα από τα πολλά οφέλη αυτής της συνταγής είναι η διατροφική της αξία. Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, ενώ η σκόνη κάρυ είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Το άπαχο κοτόπουλο παρέχει μια καλή πηγή πρωτεΐνης για να υποστηρίξει τους στόχους απώλειας βάρους σας.

Mango Κοτόπουλο Κάρυ - Celebrate Vitamins Πορτραίτο

Η παρασκευή του Mango Κοτόπουλου Κάρυ στο σπίτι είναι πιο εύκολη απ' ό,τι νομίζετε. Με λίγα απλά υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το γευστικό γεύμα σε ελάχιστο χρόνο. Η συνταγή είναι σχεδιασμένη να είναι εύκολη στην παρακολούθηση, ακόμα και για όσους είναι νέοι στη μαγειρική.

 

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ CELEBRATE - Mango Κοτόπουλο Κάρυ


   Μερίδες: 6 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά


Συστατικά

  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας τζίντζερ

  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κάρυ

  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

  • 3 φλιτζάνια μάνγκο, ψιλοκομμένα

  • 400 ml κονσέρβα γάλα καρύδας

  • 450 γρ. στήθος κοτόπουλου

  • 1 σακούλα ρυζιού κουνουπιδιού για φούρνο μικροκυμάτων

Οδηγίες

  1. Ζεστάνετε το λάδι καρύδας σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ και σοτάρετε για 3 λεπτά
  2. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπλέντερ και προσθέστε το κάρυ, το αλάτι, το πιπέρι, 1 φλιτζάνι μάνγκο και το γάλα καρύδας. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο
  3. Ρίξτε τη σάλτσα στο τηγάνι και προσθέστε το κοτόπουλο και 1/2 φλιτζάνι νερό. Καλύψτε και μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Όταν τα κομμάτια κοτόπουλου είναι πλήρως μαγειρεμένα, προσθέστε το υπόλοιπο μάνγκο στο τηγάνι.
  4. Ρίξτε το μείγμα κάρυ πάνω από το ρύζι κουνουπιδιού και σερβίρετε.


 

Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

1 σχόλιο

  • Kerstin Dammann

    Das Rezept klingt sehr lecker und ist einfach nach zu kochen, ich freue mich schon darauf, das aus zu probieren

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν