Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Μπαρ ζόμπι αβοκάντο



ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ CELEBRATE - Μπαρ ζόμπι με αβοκάντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε να βυθίσετε τα δόντια σας σε αυτά τα εύκολα, χωρίς ψήσιμο, κρεμώδη και παρακμιακά Avocado Zombie Bars. Προσθέστε γλυκά μάτια και χρωματιστά αποκριάτικα πασπαλίσματα για μια τρομακτική λιχουδιά στην αποκριάτικη συγκέντρωσή σας ή κάντε το χωρίς και απλά απολαύστε αυτές τις γλυκές, νόστιμες μπάρες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Είναι τόσο νόστιμες, που δεν θα πιστεύετε πόσο υγιεινές είναι!

Servings: 16 μπάρες Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος κατάψυξης: 4-6 ώρες


Συστατικά

Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer: Fo Bottom Layer:

  • 1 φλιτζάνι χουρμάδες Medjool (περίπου 10, χωρίς κουκούτσια)
  • 1/2 φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

Για το πάνω στρώμα

  • 2-3 μέτρια αβοκάντο (περίπου 3/4 φλιτζανιού)
  • 4 κουταλιές της σούπας νέκταρ αγαύης
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

Εργαλεία

  • Μπλέντερ ή επεξεργαστής τροφίμων
  • Τηγάνι για brownie 20 x 20 cm

Οδηγίες

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά για την κάτω στρώση στο μπλέντερ ή στον επεξεργαστή τροφίμων. Χτυπήστε μέχρι οι χουρμάδες να γίνουν λείοι και οι ξηροί καρποί να γίνουν μικρά κομμάτια.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο σε μια φόρμα για brownie 8 x 8 ιντσών και, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, ισιώστε το στον πάτο της φόρμας.
  3. Τοποθετήστε το ταψί στην κατάψυξη, ενώ δουλεύετε πάνω στην επάνω στρώση.
  4. Προσθέστε τα αβοκάντο σε ένα μπολ και πολτοποιήστε τα καλά με το πίσω μέρος ενός πιρουνιού.
  5. Ξεπλύνετε το μπλέντερ ή τον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέστε όλα τα υλικά για την επάνω στρώση και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν εντελώς λεία.
  6. Βγάλτε το ταψί από την κατάψυξη και ρίξτε το πάνω από την κάτω στρώση σε ένα ταψί 8 x 8 ιντσών και ισιώστε το. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή μια σπάτουλα για να εξομαλύνετε την κορυφή.
  7. Καταψύξτε 4-6 ώρες ή όλη τη νύχτα για να σταθεροποιηθεί.
  8. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, βγάλτε το από την κατάψυξη και αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε τετράγωνα. Σερβίρετε αμέσως.

Σημειώσεις:

Τα υπολείμματα μπορούν να αποθηκευτούν στην κατάψυξη. Καλύτερα να μην τα αφήνετε να μείνουν για πολύ καιρό, καθώς το ανώτερο στρώμα μαλακώνει γρήγορα!


Δοκιμάστε να προσθέσετε μάτια από καραμέλα για να δώσετε σ' αυτά τα μωράκια μια ατμόσφαιρα τέρατος!

Το αβοκάντο στο επιδόρπιο δημιουργεί μια απαλή υφή και έχει καταπληκτική γεύση με τη σοκολάτα.




Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν