Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Κολοκυθόπιτα Dip


Το φθινόπωρο είναι στον αέρα, και μαζί του έρχεται μια πληθώρα από άνετες και νόστιμες λιχουδιές. Ένα από τα απόλυτα αγαπημένα μας είναι το Pumpkin Pie Dip. Αυτό το κρεμώδες, ονειρεμένο επιδόρπιο είναι ιδανικό για πάρτι, potlucks ή μια απλή απόλαυση το βράδυ της εβδομάδας. Δεν είναι μόνο απίστευτα νόστιμο, αλλά και εκπληκτικά θρεπτικό, γεμάτο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Αυτό το απολαυστικό ντιπ προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Η κολοκύθα είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, της βιταμίνης C, του καλίου και του σιδήρου. Είναι επίσης χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά, γεγονός που την καθιστά μια απόλαυση χωρίς ενοχές.

Έτσι, αυτό το φθινόπωρο, κάντε στον εαυτό σας κέρασμα με σάλτσα κολοκυθόπιτας. Είναι ένας νόστιμος και θρεπτικός τρόπος για να γιορτάσετε την εποχή. Είτε φιλοξενείτε μια συγκέντρωση είτε απλά ψάχνετε για ένα ανακουφιστικό επιδόρπιο, αυτή η εύκολη στο μαγείρεμα λιχουδιά είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσει.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο Cooking with Celebrate για την πλήρη συνταγή:

Μαγειρεύοντας με το CELEBRATE - Ντιπ κολοκυθόπιτας


Φτιάχνει: 1: 12 μερίδες Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπτά


Συστατικά

  • 450 ml κονσέρβα πουρέ κολοκύθας

  • 175 ml άπαχο ελληνικό γιαούρτι

  • 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου

  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικό κολοκύθας

  • 250 ml σαντιγί χωρίς ζάχαρη

  • Μήλα σε φέτες, για βουτιά

Οδηγίες

  1. Ανακατέψτε την κολοκύθα με το ελληνικό γιαούρτι, το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και τα μπαχαρικά.
  2. Διπλώστε το μείγμα με τη σαντιγί χωρίς ζάχαρη και παγώστε το στο ψυγείο μέχρι να το φάτε.
  3. Σερβίρετε και απολαύστε με κομμένα μήλα!


Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν