Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Μπουκιές κουνουπιδιού φριτέζας αέρα


Ξεχάστε το λιπαρό φαγητό! Αυτές οι τραγανές μπουκιές κουνουπιδιού στη φριτέζα αέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Φτιάχνονται απίστευτα εύκολα, είναι γεμάτα γεύση και αποτελούν ένα τέλειο υγιεινό σνακ ή ορεκτικό. Επιπλέον, είναι εκπληκτικά χορταστικά και θα σας αφήσουν να νιώσετε χορτάτοι και γεμάτοι ενέργεια.

Η φριτέζα αέρος κάνει τα μαγικά της, καθώς κυκλοφορεί καυτός αέρας γύρω από το κουνουπίδι, τραγανίζοντας τις άκρες του, ενώ το εσωτερικό του παραμένει μαλακό και τέλεια ψημένο. Το αποτέλεσμα; Ένα σνακ που είναι δύσκολο να σταματήσετε να τρώτε!

Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σας χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, αυτά τα τσιμπήματα κουνουπιδιού σε φριτέζα αέρος είναι η απάντηση. Είναι το τέλειο μείγμα τραγανής, αλμυρής νοστιμιάς σε κάθε μπουκιά.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο Cooking with Celebrate για την πλήρη συνταγή:

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΝΣΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΗ - Μπουκιές κουνουπιδιού σε φριτέζα αέρος


Φτιάχνει: Κουνουπίδι με καυκαλήθρες 4 μερίδες Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά


Συστατικά

  • 1 κεφάλι φρέσκο κουνουπίδι

  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι (ή αλάτι κατά βούληση)

  • ½ κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα

  • ½ κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη

  • ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο

  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη μουστάρδα

  • ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

  • ½ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

  • ½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη

  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

  • 1,5 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι


Οδηγίες

  1. Καθαρίστε το κουνουπίδι και κόψτε το σε κομμάτια μεγέθους 3 έως 5 εκατοστών. Προσθέστε το σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ανακατέψτε όλα τα ξηρά συστατικά και αφήστε τα στην άκρη.
  3. Ανακατέψτε τα κομμάτια κουνουπιδιού με το φυτικό λάδι και προσθέστε το μείγμα καρυκευμάτων. Ανακατέψτε καλά για να καλυφθούν όλα.
  4. Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα για 5 λεπτά στους 200 °C.
  5. Τοποθετήστε το καρυκευμένο κουνουπίδι στο καλάθι της φριτέζας αέρος ή σε δίσκο και τηγανίστε στον αέρα στους 200 °Cγια 15 λεπτά, ανακατεύοντας ή ανακινώντας το καλάθι 2-3 φορές κατά τη διάρκεια του ψησίματος για να επιτύχετε ομοιόμορφο μαύρισμα.
  6. Αφαιρέστε από τη φριτέζα και σερβίρετε αμέσως.


Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν