Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Σούπα Pasta e Fagioli με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη

Bowl of Pasta e Fagioli Soup for bariatric surgery patients

Ταξιδέψτε στην Ιταλία με ένα μπολ Pasta e Fagioli (μετάφραση: ζυμαρικά και φασόλια). Αυτή η κλασική ιταλική σούπα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φορτωμένη με κρέας, πλούσια λαχανικά, τρυφερά ζυμαρικά και τόνους γεύσης. Για να κάνουμε αυτή τη συνταγή πιο φιλική προς τους βαριατρικούς, αυξήσαμε την πρωτεΐνη, μειώσαμε την ποσότητα των ζυμαρικών και προσθέσαμε μερικά επιπλέον λαχανικά στο μείγμα! Έτοιμη σε λιγότερο από 40 λεπτά, αυτή η εύκολη στη παρασκευή σούπα είναι το τέλειο comfort food που μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμά σας για εκείνες τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

Φτιάχνει 15 μερίδες
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά: 35 - 40 λεπτά


Συστατικά: 1:

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 900 γρ. 99% άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι, σε κύβους
  • 2 μεγάλα καρότα, σε κύβους
  • 2 πλευρές σέλινου, σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ιταλικό καρύκευμα
  • 1 - 850 ml κονσέρβα θρυμματισμένης ντομάτας
  • 1 - 450 ml κονσέρβα ντομάτες σε κύβους, όχι στραγγισμένες
  • 2 - 450 ml κονσέρβες λευκά φασόλια, στραγγισμένα
  • 4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνι αποξηραμένα ζυμαρικά (αγκώνες ή ditallini)
  • 2 φλιτζάνια λάχανο, ψιλοκομμένο
  • 120 ml τυρί cottage χαμηλών λιπαρών, ανακατεμένο μέχρι να γίνει λείο
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

Οδηγίες

  1. Προσθέστε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με ζωμό, αφήστε το να ζεσταθεί 1-2 λεπτά. Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας και σπάστε το σε μικρά κομμάτια μέσα στην κατσαρόλα. Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει εντελώς.
  2. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλινο και τα καρότα. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Προσθέστε το σκόρδο, τις θρυμματισμένες ντομάτες, τους κύβους ντομάτας, τα λευκά φασόλια και το ζωμό κοτόπουλου. Φέρτε το φαγητό σε βρασμό και αφήστε το να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
  4. Προσθέστε τα ζυμαρικά και το λάχανο και μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά. Αυτή είναι μια πηχτή σούπα, αλλά αν γίνει πολύ πηχτή, προσθέστε 1 φλιτζάνι νερό.
  5. Αφαιρέστε από τη φωτιά, ανακατέψτε το τυρί cottage σε μείγμα. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν