Το αγαπημένο σας επιδόρπιο του Αγίου Βαλεντίνου μετατρέπεται σε ένα ντιπ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λιγότερες θερμίδες! Αυτό το ντιπ είναι πανεύκολο να το φτιάξετε και έχει πρόσθετη πρωτεΐνη από το τυρί cottage και το ελληνικό γιαούρτι. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ντιπ με χαμηλές θερμίδες και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, όπως φράουλες, μήλα ή σταφύλια, για να ολοκληρώσετε αυτό το σνακ!
Φτιάχνει 12 μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Συστατικά:
-
2 φλιτζάνια τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά
-
1 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
-
1 - 30 ml πακέτο μείγμα πουτίγκας Cheesecake χωρίς ζάχαρη
-
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
-
1- 250 ml container lite non-dairy whipped topping
Dipper Ιδέες
- Φράουλες
- Μήλα
- Κρακεράκια Γκράχαμ χωρίς ζάχαρη
- Πρέτσελ
Οδηγίες
- Προσθέστε το τυρί cottage, το ελληνικό γιαούρτι, το εκχύλισμα βανίλιας και το μείγμα πουτίγκας σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει πολύ λείο.
- Μεταφέρετε σε ξεχωριστό μπολ. Διπλώστε το δοχείο με τη σαντιγί. Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε!